Om os

ROIDMI, der blev grundlagt i 2015, er grundet innovation, design og uovertruffen ydeevne en af Kinas førende producenter inden for den trådløse støvsugere.

Som en del af Xiaomi-ecosystemet er vores produkter resultatet af 103 tekniske patenter. Vi har vundet 6 internationale designpriser, og vores produkter er kendte og populære i over 60 lande fordelt over hele verden.

Kontakt os

Firmaprofil

ROIDMI har specialiseret sig i design, udvikling og produktion af rengøringsprodukter af høj kvalitet til forbrugere over hele verden. Virksomheden blev grundlagt i starten af 2015, og modtog investeringer fra Xiaomi, Shunwei og Haiquan Fund.

Som en del af Xiaomis Ecosystem, har ROIDMI allerede vokset sig til at være et globalt brand, der findes i 60 forskellige lande, herunder i USA, UK, Europa og Japan.

Anerkendelser

ROIDMI har vundet mange priser og stor anerkendelse fra såvel industrien som samfund over hele verden.

Med priser som iF, Reddot, G-Mark og Chinese Good Design beviser ROIDMI kontinuerligt, at de et innovativt foretagende. Grundet kombinationen af design, teknologi og ydeevne vinder ROIDMI fortsat internationale anerkendelser.

ROIDMI-historien

I starten udviklede ROIDMI bilkomponenter, men producerer i dag ledningsfrie husholdningsmaskiner. Virksomheden fokuserer på ekstraordinært design, høj kvalitet og uovertruffen ydeevne.

Vi promoverer aktivt vores styrker og ”best-in-class”-produkter i hele verden, og i dag er vi en vigtig spiller inden for de ledningsfrie husholdningsmaskiner i USA, Europa og Asien.

da_DKDA
en_GBEN nl_NL_formalNL nl_BENL_BE fiFI fr_FRFR nb_NONB sv_SESV da_DKDA